Noutati :

Se opreste apa pe mai multe strazi intr-un oras din Timis. Programul interventiilor Aquatim

26 mai, 2022 - 09:47 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si opreste apa intr-un oras din Timis.

Vineri, 27 mai, intre orele 9-15 se va efectua spalarea retelei de distributie de pe strada Rasaritului din Recas. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Rasaritului, Clopotului, Bachus, Vinului, Viilor, George Cosbuc si Primaverii, iar in restul localitatii va fi presiune scazuta.

Nu este insa singura interventie. Echipele companiei vor actiona si in alte localitati.

Joi, 26 mai, intre orele 8 si 15 presiunea apei va fi scazuta la Sinersig, iar intre orele 8 si 13, la Jabar.

Tot joi, 26 mai, intre orele 9-15, se va intrerupe alimentarea cu apa in localitatea Giarmata pentru verificari la reteaua de distributie.

Joi, 26 mai, intre orele 8-19, in Timisoara, pe strada Orion la intersectiile cu strazile Sirius, Aleea Icar si Martir Vasile Balmus se vor executa conectari de conducte.
Pe durata lucrarilor se va intrerupe apa pe strazile Orion, Martir Vasile Balmus, Oglinzilor, Aleea Martir Eugen Nagy, Astrilor, Aleea Azurului, Sirius, Aleea Icar, precum si la scoala Gimnaziala nr. 30, Statia Electrica, Cabinetul Medical Dr. Crisan Dan, Policlinica Iasis si la Punctele Termice 91, 92 si 93.

Vineri, 27 mai, apa va fi oprita la Vucova intre orele 7 si 17.

De asemenea, in perioada 24-27 mai, intre orele 9-15, se va intrerupe zilnic alimentarea cu apa in localitatea Remetea Mare.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceaste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...