Noutati :

Se opreste apa pe mai multe strazi din Timisoara si in doua localitati din judet

10 decembrie, 2020 - 09:33 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare si intretinere ale propriei retele de distributie si opreste apa atat in Timisoara cat si in localitati din judet in acest final de saptamana.

Astfel vineri, intre orele 9 si 15, furnizarea apei va fi oprita pe strazile Uranus, Oglinzilor, Intrarea Vega si Maresal Constantin Prezan. Intreruperea este cauzata de lucrarile pe care echipele companiei le fac la intersectia strazilor Uranus si Maresal Constantin Prezan, unde va fi conectata o noua conducta la reteaua existenta.Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare a zonei Maresal C. Prezan-Sudului, derulat de Primaria Timisoara.

Tot vineri va fi sistata furnizarea apei in localitatile Cerna si Iosif. In prima localitate intreruperea este programata intre orele 9 si 12, iar in cea de-a doua intre 12 si 15. In ambele localitati reteaua de distributie a apei va fi spalata.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clienților sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt sfatuiti sa isi asigure o rezerva de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...