Noutati :

Se opreste apa pe mai multe strazi din Timisoara. Interventiile Aquatim

16 decembrie, 2020 - 03:05 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizarea a retelei de propriei retele de distributie si lasa fara apa mai multe strazi din Timisoara in acest final de saptamana.

Echipele de interventie vor actiona joi, 17 decembrie, in zona Soarelui unde se vor executa lucrari de cuplare a unei conducte la intersectia strazilor Maresal Constantin Prezan si Victor Gaga. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare a strazilor Maresal Constantin prezan si Bulevardul Sudului.

Din cauza lucrarilor vor ramane fara apa potabila consumatorii de pe strazile Victor Gaga, Intrarea Vega, Uranus (intre Oglinzilor si Maresal C-tin Prezan), Sudului (intre Oglinzilor si Maresal C-tin Prezan), Eduard Benes, Eduard Pamfil, Aida, Traviata si Oglinzilor.

Vineri, 18 decembrie, intre orele 9 si 15, se va executa o cuplare de conducta la intersectia strazilor Bulevardul Sudului cu Sirius. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare pentru Bulevardul Sudului.

Lucrarile vor afecta locuitorii de pe strazile Sirius, Arenei, Martir Andrei Istvan, Bv.Sudului, Uranus si Cristalului.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim le recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...