Se opreste apa o zi intreaga pe mai multe strazi din Timisoara

TIMISOARA. Timisorenii de pe mai multe strazi din zona de sud a orasului vor ramane fara apa o zi intreaga din pricina unei interventii a Aquatim

Echipele companiei vor actiona joi, intre orele 9:00 si 20:00 pe strada Maresal Constantin Prezan pentru a face legaturi la conductele magistrale Dn 1000 si Dn 800.
Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare si extindere la patru benzi a strazii Maresal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe strazile Calea Urseni, Rapsodiei, Rigoletto, Tosca, Mures (porțiunea dintre Rigoletto si Calea Urseni), Aristide Briand, Georges Bizet, Vasile Voiculescu, Gavril Musicescu (porțiunea dintre Tosca si Calea Urseni), Vasile Zbegan, Vasile Mioc, Preot Alexandru Balas, Intrarea Georg Haendel, Intrarea Joseph Haydn, Ioan Stoia Udrea, Alexandru Rogojan, Doctor Louis Țurcanu, Intrarea Mihai Banarescu, precum si în localitațile Urseni, Rudicica si Giroc (zona alimentata din rețelele de pe Calea Urseni si Vasile Zbegan).

In zona Soarelui si in Ciarda Rosie presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...