Se opreste apa o zi intreaga, pe mai multe strazi din Timisoara

TIMISOARA. Se fac lucrari pentru legarea noilor conductelor de aprovizionare, in zona Cetatii din Timisoara, iar pentru asta, reprezentantii Aquatim sunt nevoiti sa intrerupa furnizarea apei, o zi intreaga.

Astfel, marti, 11 aprilie, intre orele 04.00 si 20.00, pe Bulevardul Cetatii vor fi facute mai multe lucrari, dupa cum urmeaza:

– la intersectia strazilor Cetatii/Matei Basarab – legatura conducta
– la intersectia strazilor Iancu Flondor/Cetatii – intregire conducta si legatura conducta, subtraversare
– la intersectia strazilor Cetatii/Samuil Sagovici – intregire conducta si legatura conducta Strada Amforei
– anulare conducta veche

Vor ramane fara apa locuitorii strazilor: Amforei, intre Cetatii si Teiului, Teiului, intre Amforei si Gh. Lazar, Timis, Dropiei, Cetatii intre Closca si Matei Basarab, Matei Basarab, Bucovinei, Pan Halipa, Ioan Nistor, precum si punctele termice de pe Amforei si Labirint, Gradinita nr 26 , Scoala Gimnaziala nr 18, Laborator Analize Medicale Bioclinica.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată„, transmit reprezentantii Aquatim.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.