Noutati :

Se opreste apa mai multe ore intr-o zona mare din Timisoara, la inceputul saptamanii. Interventia echipelor Aquatim

24 iulie, 2022 - 06:12 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile de modernizare a retelei de distributie si opreste apa la Timisoara pentru lucrari la o conducta.

Interventia este programata pentru marti, intrre orele 14:30 si 19:30, cand se va executa o interventie la conducta de apa de pe Calea Stan Vidrighin. Pe durata lucrarilor se va intrerupe apa pe strazile Calea Stan Vidrighin, Cerna, 1 Decembrie 1918 (portiunea dintre Calea Stan Vidrighin si Cerna), Constructorilor, Chimistilor si la blocul de pe bulevardul Liviu Rebreanu nr. 181. De asemenea, se va opri furnizarea apei la firmele de pe platforma industriala.

Nu este insa singura interventie a echipelor Aquatim.

Va reamintim, luni, 25 iulie, intre orele 8-16, presiunea apei va fi scazuta in Tomesti-Colonia Fabricii si in Faget, pe strazile 1 Decembrie 1918, Gheorghe Doja, George Cosbuc, Coriolan Brediceanu, Stadionului, Drumul Gladnei, Calea Lugojului si Aleea Traian Vuia pentru spalarea retelei de distributie. Din cauza unor astfel de lucrari, presiunea va fi redusa intre orele 8-12 si in Sinersig, Jena si Olosag.

Pe 26 si 27 iulie, in intervalul orar 9-14 se va igieniza reteaua din Lovrin, unde presiunea apei va fi de asemenea redusa.
in saptamâna 25-29 iulie, zilnic intre orele 9-15, in sag se va opri furnizarea apei pentru spalarea retelei de distributie dupa urmatorul program: in 25-26 iulie pe strazile XIXX, XX, XXI, XXII, XXIII; in 27-28 iulie pe strazile XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, iar in 29 iulie se va aerisi reteaua.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...