Noutati :

Se opreste apa la Timisoara si intr-o localitate din apropiere. Programul interventiilor Aquatim

17 martie, 2021 - 10:03 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modenizare si intretinere a retelei de distributie si lasa fara apa locuitorii de pe o strada din Timisoara, cat si pe cei dintr-o comuna din apropierea orasului.

CITESTE SI: Salile de sport si cei din HORECA cer oprirea carantinei din Timisoara 

Prima intrerupere este programata joi, intre orele 10 si 14, la Timisoara. Echipele Aquatim vor efectua lucrarea de conectare a conductei de apa nou executate în Calea Torontalului – Zona Metro II la conducta existenta de pe str. Maria Dogaru. Lucrarea se executa din fonduri private. Pe durata interventiei vor ramâne fara apa potabila consumatorii de pe str. Maria Dogaru.

Tot joi, insa intre orele 9 si 14, se întrerupe alimentarea cu apa în localitatea Mosnita Noua, pe strazile Diana, Iris, Florentina, Rodica, Elena, Cenusereasa, Adelina, Camelia, Valetta si Casa Otinel, pentru lucrari de mentenanta pe conducta de transport.

Vineri, 19 martie, intre orele 09-17, se va executa o cuplare de conducta pe strada Oglinzilor colt cu bulevardul Sudului. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare a bulevardului Sudului. Pe durata interventiei vor ramane fara apa potabilă consumatorii de pe bulevardul Sudului si strada Oglinzilor, Martir Vasile Balmus, Astrilor, Maresal Constantin Prezan, Martir Eugen Nagy, Orion, Sirius, Icar si Punctul Termic 92.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim le recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...