Se opreste apa la Timisoara si in mai multe localitati din judet in zilele urmatoare. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere si modernizare a propriei retele si opreste apa la Timisoara si in unele localitati din judet in zilele urmatoare.

Miercuri, 13 octombrie, intre orele 9-14, pe strada Chisodei se va executa o legatura de conducta. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Chisodei, Émile Zola si Izlaz – portiunea dintre strazile Herculane si Bujorilor.

Tot miercuri, intre orele 9-15, se va modifica traseul conductei de apa la intersectia bulevardului Cetatii cu strada Gheorghe Lazar. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare a bulevardului Cetatii, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe bulevardul Cetatii si strazile Labirint, Dropiei, Crisan si Samuil sagovici.

Pe 13 octombrie, intre 8-11, in Padureni (comuna Victor Vlad Delamarina), intre 11-15 in Visag, iar intre 8-15 in Zgribesti si Sacosu Turcesc.

Pe 14 octombrie, intre 8-15, in Buzias, Tormac si Olosag, intre 8-12 in Cadar si intre 8-14 in Sacosu Turcesc.

Pe 15 octombrie, intre 8-15, in Buzias, iar intre 8-14 in sipet si Dragomiresti.

Pe durata acestor lucrari presiunea apei va fi scazuta la robinete.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece intreruperile sunt de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...