Noutati :

Se opreste apa la Timisoara si in localitati din judet. Programul interventiilor Aquatim

1 mai, 2022 - 05:52 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare a retelei de distributie si lasa fara apa locuitorii de pe mai multe strazi din Timisoara, dar opreste furnizarea si intr-o localitate din judet.

Astfel, luni, 2 mai, intre orele 9-19, pe strada Orion la intersectiile cu strazile Azurului, Martir Eugen Nagy si Oglinzilor se vor executa conectari de conducte. Pe durata lucrarilor se va intrerupe apa pe strazile Orion, Martir Vasile Balmus, Oglinzilor, Aleea Martir Eugen Nagy, Astrilor, Aleea Azurului, Sirius, Aleea Icar, precum si la scoala Gimnaziala nr. 30, Statia Electrica, Cabinetul Medical Dr. Crisan Dan, Policlinica Iasis si la Punctele Termice 91, 92 si 93.

Tot luni, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Sag pentru lucrari de mentenanta la statia de tratare.

In perioada 2-6 mai, zilnic intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Remetea Mica pentru lucrari de spalare a rezervoarelor de inmagazinare si a retelei de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Foto: ArhivaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...