Se opreste apa la Timisoara si in localitati din judet. Interventiile echipelor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare si intretinere a propriei retele de distributie si va opri apa atat la Timisoara cat si in localitati din judet.

CITESTE SI: Consult gratuit pentru pacienti in 14 specialitati din Ambulatoriul Spitalului Clinic CF Timisoara 

Joi, 13 octombrie, intre orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersectia Caii Bogdanestilor cu strada Tacit. Lucrarile fac parte din proiectul „Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in municipiul Timisoara, Traseu 5, Calea Bogdanestilor”, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei pe Calea Bogdanestilor si pe strazile Madona, Titus Livius si Tacit.

Tot joi, intre orele 8 si 16 echipele Aquatim vor spala bazinul si reteaua de distributie la Fadimac. Pe durata lucrarilor furnizarea apei va fi oprita.

Pentru lucrari de spalare a retelei de distributie, miercuri, 12 octombrie, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in Voiteg, iar joi, 13 octombrie, in acelasi interval orar se va opri apa in Liebling, Cerna si Iosif.

Vineri, intre orele 8 si 15 se va opri furnizarea apei in Buzias, pe strada florilor, pentru lucraru la reteaua de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbarile vor fi de scurta durata, Aquati recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pâna la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...