Se opreste apa la Timisoara, dar si intr-o localitate din judet. Unde vor interveni echipele Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si lasa fara apa mai multe strazi din Timisoara, dar si o localitate din judet.

Astfel, luni 4 octombrie, intre orele 9 – 15, se va intrerupe furnizarea apei, in Timisoara, pe strazile Cetatii, Labirint, Dropiei, Crisan si Samuil Sagovici, pentru efectuarea lucrarilor de modificare a traseului conductei de apa de la intersectia strazilor Cetatii si Gheorghe Lazar. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare a bulevardului Cetatii.

De asemenea, tot in data de 4 octombrie, intre orele 9-18, se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Sacosu Turcesc pentru executarea unor lucrari de mentenanta la statia de tratare a apei.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...