Noutati :

Se opreste apa intr-un oras din Timis. Cine va fi afectat

10 iulie, 2018 - 03:15 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Este nevoie de intreruperea apei potabile intr-un oras din Timis, pentru reabilitarea retelei de alimentare cu apa.

Aquatim a programat o lucrare de conectare la reteaua existenta a unui tronson nou de conducta de apa de pe strada Mihai Viteazu din Deta. Lucrarea face parte dintr-un proiect amplu de reabilitare a retelei de alimentare cu apa si a bransamentelor pe mai multe strazi din localitate: Calea Victoriei, Mihai Viteazu, Calea Banlocului, Vasile Alecsandri si Aurel Vlaicu. Investitia este finantata din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM).

Pentru efectuarea lucrarii este necesara intreruperea furnizarii apei reci, miercuri, 11 iulie, in intervalul orar 10-13, pe strazile Mihai Viteazu, Nicolae Titulescu, Unirii, Revolutiei, Victor Babes, Parcului si Mihail Kogalniceanu.

Pana la finalizarea proiectului de reabilitare a retelei de alimentare cu apa – sfarsitul lunii octombrie – vor mai fi programate intreruperi in furnizarea apei pe strazile cuprinse in proiect.

La reluarea alimentarii, este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Astfel, Aquatim recomanda clientilor sa nu se foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...