Se opreste apa intr-o zona mare din Timisoara, dar si in mai multe localitati din judet. Interventiile Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si opreste apa in zilele urmatoare atat la Timisoara, cat si in localitati din judet.

Joi, 6 octombrie, intre orele 8-18 vor avea loc lucrari la conductele de pe Calea Stan Vidrighin, la intersectiile cu Bulevardul Constructorilor si strada Cerna. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare stradala, iar pe durata lor se va intrerupe alimentarea cu apa la firmele de pe platforma industriala si la un restaurant.

Tot joi, intre orele 8-14, in localitatile Pietroasa, Poieni, Crivina de Sus si Farasesti se va intrerupe furnizarea apei pentru lucrari de spalare si igienizare a retelei de distributie, iar vineri, 7 octombrie, intre orele 9-15 se va opri apa in Voiteg.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...