Se opreste apa intr-o localitate din Timis. Aquatim va interveni in fiecare zi

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si lasa fara apa o localitate din Timis in fiecare zi a saptamanii.

Astfel, in perioada 21-24 septembrie, echipele Aquatim vor interveni in fiecare zi in localitatea Albina pentru spalarea rezervorului de inmagazinare si a retelei de distributie. Astfel, zilnic, intre orele 9 si 16 se va opri furnizarea apei. Pe tronsonul pe care se spala reteaua apa va fi tulbure, iar in restul localitatii alimentarea cu apa va fi intrerupta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...