Se opreste apa in Timisoara si intr-o localitate din judet la inceputul saptamanii

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare si intretinere a retelei de distributie si lasa fara apa locuitorii de pe mai multe strazi din Timisoara, dar si intr-o localitate din judet.

CITESTE SI: Scad preturile la locuintele ANL. Anuntul ministrului Dezvoltarii, la Timisoara 

Prima interventie este programata luni, intre orele 10 si 18 la Timisoara. Echipele companiei vor executa cuplare de conducta la intersectia strazii Maresal Constantin Prezan cu Calea Martirilor. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe Calea Martirilor, pe portiunea dintre strazile Martir Ioan Stanciu si Maresal Constantin Prezan, precum si pe strada Maresal Constantin Prezan, pe portiunea dintre strazile Martir Mihai Apro si Versului.

Tot luni, intre orele 13 si 18 se va sista furnizarea apei in Cerneteaz, pentru executarea unei legaturi la Gospodaria de apa. Lucrarea face parte din proiectul de investitie: ”Extindere retele de alimentare cu apa si apa uzata in comuna Giarmata, jud. Timis, loc. Cerneteaz”.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...