Se opreste apa in Timisoara pe timpul noptii in mai multe zone. Presiune scazuta in mai multe localitati din judet

TIMISOARA. Aquatim continua seria interventiilor la propria retea si va intrerupe apa la Timisoara, la mijlocul saptamanii.

CITESTE SI: Copiii intre 12 si 17 ani pot fi vaccinati anti COVID cu Moderna. Avem un centru in Timisoara si doua in judet unde a inceput imunizarea

Astfel, miercuri, 4 august, incepand de la ora 23.00, si pana joi, 5 august, ora 10.00, la intersectia strazilor Aristide Demetriade si Enric Baader se va interveni pentru inlocuirea a doua vane pe conductele magistrale de 800 si 600 mm. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Lorena, Intrarea Ioan Vasai si Punctul Termic 74A, Telegrafului, Mihail Kogalniceanu, Dragasani, Avram Imbroane, infratirii, Enric Baader, Alexandru Golescu, Aristide Demetriade si la magazinul Brico Dépôt. De asemenea, vor ramane fara apa locuitorii de la etajele superioare din zonele Calea Sever Bocu, Calea Aradului si Calea Torontalului. in acelasi timp, presiunea apei va fi scazuta in zonele Simion Barnutiu, Take Ionescu, Tipografilor, UMT si la firmele TRW, Continental si Prompt.

Tot miercuri, intre orele 9-14, se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in mai multe localitati. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta in Faget, pe strazile 1 Decembrie 1918, Gheorghe Doja, Calea Lugojului, Drumul Gladnei si Aleea Spitalului, precum si in Curtea si in Tomesti-Colonia Fabricii.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.