Se opreste apa in prima zi a saptamanii in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si are programate mai multe lucrari in prima zi a saptamanii.

Luni, 30 ianuarie, se va efectua spalarea retelei de distributie in mai multe localitati. Ca urmare, intre orele 9-11 se va intrerupe alimentarea cu apa in Masloc, intre orele 9-13 se va opri apa in Recas, iar intre orele 9-14 se va sista furnizarea apei in Faget, pe strazile Calea Bichigiului, Stefan cel Mare, Calea Lugojului, Coriolan Brediceanu, Stadionului, 1 Decembrie 1918 si Gheorghe Doja.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...