Se opreste apa in mai multe zone din Timisoara, dar si intr-o localitate din apropiere. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim are mai multe interventii importante la retea in zilele care urmeaza si va opri apa pe mai multe strazi din Timisoara pentru conectarea unor conducte.

Astfel, joi 16 decembrie, intre orele 8-17, la intersectia strazii Amforei cu bulevardul Cetatii se va executa cuplarea unei conducte. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare a bulevardului Cetatii, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Amforei, Labirint si bulevardul Cetatii – portiunea dintre strazile Gheorghe Lazar si Matei Basarab, precum si la Punctul Termic de pe strada Labirint.

Vineri, 17 decembrie, intre orele 09-14, se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Electronicii, Venus si pe Calea Urseni, intre str. Venus si str. Gavril Musicescu, in scopul conectarii unor conducte noi la reteaua de distributie. Lucrarea se va desfasura la intersectia strazilor Venus si Electronicii si face parte din proiectul de modernizare a strazii Maresal Constantin Prezan.

In aceeasi data, dar intre orele 09-19, este programata o alta lucrare de conectare a unor coducte noi la reteaua de distributie, la intersectia strazilor Calea Bogdanestilor si Tacit. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare a infrastructurii de pe Calea Bogdanestilor.
In intervalul orar mai sus-mentionat, se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Tacit, Calea Bogdanestilor intre str. Dunarea si Madona si in localitatea Sacalaz.

De asemenea, in cartierul de blocuri din zona Dunarea si pe strazile Ciocarliei, Mircea cel Batran, Pelinului, George Stephenson, Vadul Crisului, Moise Dobosan, Rudaria, Rarau, Bistrita si Tazlau, presiunea apei va fi redusa.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...