Se opreste apa in mai multe localitati din Timis, toata saptamana. Cine este afectat

Se opreste furnizarea apei, pret de mai multe ore, in mai multe localitati din Timis, pentru lucrari de spalare si igienizare a retelelor de distributie si a rezervoarelor de inmagazinare.

CITESTE SI: Comuna de langa Timisoara care va ajunge la 50.000 de locuitori in urmatorii ani. Sunt la mare cautare terenurile, casele si apartamentele noi in localitatile din jurul orasului. Reactia dezvoltatorilor 

Astfel, in zilele care urmeaza, vor fi intreruperi in Cheveresul Mare, Dragsina, Jena si Lugojel.

Spalarea conductelor din reteaua de distributie urmareste sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si este parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de apa.

La reluarea alimentarii, este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Astfel, este recomandat ca oamenii sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa. De asemenea, este important sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pentru perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...