Se opreste apa in mai multe localitati din Timis. Programul lucrarilor Aquatim

TIMIS. In zilele urmatoare se va efectua spalarea retelei de distributie si a rezervoarelor de inmagazinare in mai multe localitati. Ca urmare, pe 22 mai, intre orele 8-15 se va opri apa in Sipet, iar intre orele 8-14 presiunea va fi scazuta in Tormac. Pe 23 mai, intre orele 8-15 se va opri apa in Nitchidorf, iar intre orele 8-14 presiunea va fi scazuta in Sipet. Pe 24 mai, intre orele 8-15 se va opri apa in Blajova. Pe 23 si 24 mai, intre orele 8-15 presiunea va fi scazuta in Cheveresu Mare, iar pe 25 mai, in acelasi interval orar se va opri furnizarea apei. Tot pe 25 mai, intre orele 8-14 presiunea va fi scazuta in Nitchidorf. Pe 26 mai, intre orele 8-14 presiunea va fi scazuta in Blajova. In perioada 22-26 mai, zilnic intre orele 9-15, in Remetea Mare se va opri furnizarea apei.

Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomandaa clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt rugati sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...