Se opreste apa in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si lasa fara apa mai multe localitati din Timis la inceputul saptamanii viitoare.

Astfel, luni, 18 octombrie, intre orele 8-16, se va intrerupe furnizarea apei in Farasesti, iar pe 19 octombrie, intre orele 8-16, se va opri apa in Pietroasa, Crivina de Sus si Poieni.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitați de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anunțata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...