Se opreste apa in mai multe localitati din Timis. Interventiile Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa in opt  localitati din Timis timp de mai multe ore.

Astfel, vineri, 1 aprilie, echipele Aquatim vor actiona la Liebling si Ghilad pentru a face spalari ale retelei de distributie. Interventiile vor ave loc intre orele 9 si 15, iar pe perioada acestora furnizarea apei va fi oprita in cele doua localitati.

Tot vineri se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in mai multe localitati. Lucrarile vor avea loc in intervalul orar 8-16, iar pe durata lor presiunea apei va fi scazuta in Ohaba Lunga, Dubesti, Ghizela, Sanovita, Gruni si Belint.

Tot vineri, se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in Sacosu Turcesc si Vucova. Lucrarile vor avea loc in intervalul orar 9-14, iar pe durata lor presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquati recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Păi dacă se fac de mântuială lucrările, pentru că niciodată nu sunt fonduri………… așa manageri, așa lucrări de mântuială…… Faceți domnilor o lucrare care să dureze 30 de ani! Voi faceți numai cârpeli, a la Romania! Etc.