Se opreste apa in fiecare zi intr-o localitate din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Echipele Aquatim vor interveni si in saptamana care urmeaza in judet pentru lucrari de intretinere la reteaua proprie.

In perioada 2-5 noiembrie, zilnic intre orele 9-15, se va opri furnizarea apei in Bazos, Petrovaselo si cartierul Ianculeasa pentru spalarea rezervorului de inmagazinare nr. 2 din cadrul Statiei de Tratare a Apei din Recas si a retelei de distributie din Bazos. Pe tronsonul pe care se spala reteaua apa va fi tulbure, iar în restul localitatii alimentarea cu apa va fi intrerupta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...