Noutati :

Se opreste apa in doua localitati din Timis. Cine va fi afectat?

26 iulie, 2017 - 09:41 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Se fac lucrari de modernizare si intretinere a retelelor de apa, in judetul Timis. Astfel, reprezentantii Aquatim anunta ca joi vor avea loc intreruperi in furnizarea apei potabile in doua localitati din judet.

La Jimbolia, intreaga localitate ramane fara apa joi, intre orele 8 si 11, iar intre 11 si 17, va fi intrerupta furnizarea apei pe strada Gh. Doja. In zona vor avea loc lucrari pentru conectarea unor conducte noi de apa, in cadrul lucrarilor de modernizare a retelei de distributie.

Tot joi, intre orele 9 si 16, raman fata apa locuitorii din Uivar. Aici se va face spalarea rezervorului de inmagazinare a apei si a retelei de distributie. Programul de spaare a sistemelor de alimentare cu apa urmareste sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si este o parte a activitatii desfasurate de Aquatim pentru mentenanta preventiva a retelelor de apa.

La reluarea alimentarii, este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Aqutim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa. De asemenea, oamenii trebui sa isi ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesitatile pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...