Se opreste apa calda pe mai multe strazi din Timisoara. Interventii ale echipelor Colterm

TIMISOARA. Colterm continua lucrarile la propria retea si intrerupe furnizarea apei calde pe mai multe strazi din Timisoara.

CITESTE SI: Gestul de mare omenie care i-a ajutat pe politistii locali sa o gaseasca pe o tanara ce pierduse o importanta suma de bani la un bancomat de langa Timisoara

Astfel, luni, 27 septembrie, intre orele 10.00 si 18.00, se va intrerupe furnizarea apei calde pe zeci de strazi din partea de sud a orasului.

Nu va curge apa calda pe strazile 16 Decembrie 89, Brașov, Caraiman, Ghe. Doja, Plevna, Remus, F. Barbu, M. Viteazul, T. Vladimirescu, V. Madgearu, Mugurilor, Remus, Romulus, Argeș (parțial), Cluj (parțial), Mitr. Varlaam, P. Râmneanțu, Putna, Siret, I. Vidu, I. Curea, T. Lalescu, Tușnad, B. Bartok (parțial), V. Babeș, Dr. A Candea (parțial), 1 Decembrie, Feldioara, Fucsik (parțial), Independenței (parțial), Protopop Gh. Popovici, Ghirlandei, Independenței, Izvorului, N. Bălcescu, P-ța Crucii, Elvila Celebi, S. Titel, Porumbescu (parțial), Protopop George Dragomir, Șoimoș (parțial).

La finalizarea lucrarilor, este posibil ca apa la robinete sa fie tulbure. Astfel, este recomandat sa nu fie consumata in scopuri menajere pana la limpezirea ei complete.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Acum se opreste apa calda??Ce-au facut toata vara ,,smenarii,, de la Colterm??S-au certat pe ciolan si pe ,,prime de vacanta,,?RUSINE!!!!