Se opresc caldura si apa calda in mai multe zone din Timisoara. Ce probleme au aparut?

TIMISOARA. Din cauza unor defectiuni aparute la reteaua termica, reprezentantii Colterm anunta ca vor intrerupe apa calda si caldura pe mai multe strazi din Timisoara. Astfel, miercuri, in 19 octombrie, vor fi afectati cei care locuiesc pe strazile cuvin, Darwin, Fagului, Mehadia, Ofcea, Pestalozzi, dar si elevii care invata la Liceul Teoretic Jean-Louis Calderon.

CITESTE SI: Cadou neasteptat pentru Timisoara! Cine se bucura de el?

Tot miercuri, vor fi intrerupte apa calda si caldura pe mai multe strazi din zona Soarelui, din cauza unei neetanseitatii pe reteaua termica trimara in sona stadionului Dan Paltinisanu, Astfel, de la ora 8, nu vor avea agent termic cei care locuiesc in cartierul Soarelui, dar si pe strazile Cerna, 1 Decembrie 1918 (nr. 72), Aries, Calea Martirilor (de la nr. 137 la nr 152), Memorandului (partial), Severin si St. Stanca (de la nr. 99 la nr. 109).

CITESTE SI: Iti gasesti loc de parcare pe telefon, in Timisoara. Descarca aplicatia! Unde avem parcarea ca-n San Francisco? FOTO si VIDEO! 

Avand in vedere complexitatea lucrarilor, reprezentantii Colterm spun ca nu pot estima durata pe care va fi intrerupta caldura si apa calda.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...