Se opresc apa calda si caldura pe mai multe strazi din Timisoara. Va fi afectat si un spital

TIMISOARA. Apa calda si caldura vor fi oprite joi in mai multe zone din Timisoara.

CITESTE SI: Jale pe drumuri si in randul angajarilor la multe firme. Peste 30 de amenzi pe ora date de politisti la o razie de amploare in Timis 

Intre orele 9 si 14, apa calda si caldura vor fi oprite la Spitalul Municipal pentru remedierea unei defectiuni tehnice aparute la reteaua primara.

Echipele Colterm vor face si lucrari de modernizare a retelei intre orele 8 si 19, in zonele Romanilor, Torac si Stefan cel Mare. In acest interval apa calda si caldura vor fi oprite.

Vor fi afectați consumatorii arondati strazilor: P-ta Romanilor, Gh. Marinescu, Episc. Josef Nischbach, Ion Luca Caragiale, 3 August 1919, Andrei Saguna, Baba Dochia, Emilia Lungu Puhallo, Moise Nicoara, Titu Maiorescu, Stefan cel Mare, Barbu Stefanescu de la Vrancea, Paul Iorgovici, Stefan Octavian Iosif, Soarelui, Ion Mihalache, Cronicar Ion Neculce, Lunei, Timocului, Ion Creanga, Petre Ispirescu, Bitolia, Torac, in total un numar de 130 de bransamente.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.