Noutati :

Se naste ‘Partidul Colectiv’ la Timisoara! Are 10.000 de… like-uri

6 noiembrie, 2015 - 12:16 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
11

TIMISOARA.  Din ”nevoia oamenilor de a scapa de coruptie”, la Timisoara se naste, din mediul online, un nou partid politic – Partidul Colectiv.

Initiatorul acestui proiect spune ca formatiunea reprezinta ”reactia oamenilor la umilintele si coruptia ultimilor 26 de ani din Romania”.

Cel care pune piatra de temelie a noii organizatii este Cosmin Mirisan, un tanar de 28 de ani care a studiat la Facultatea de Drept din Timisoara, iar in prezent este manager general la o firma de consultanta din municipiu. A promovat in politica intrand in radurile Partidului Conservator, apoi a trecut la Partidul National Liberal.

cosmin-mirisan

Partidul Colectiv reprezinta reactia oamenilor la umilintele si coruptia din ultimii 26 de ani din Romania, acest nume l-au ales oamenii si este de inteles de ce”, a declarat Cosmin Mirisan.

Tanarul a mai precizat ca acesta va fi un partid politic in adevaratul sens al cuvantului si ca urmeaza o perioada de organizare.

Da, va fi un partid in adevaratul sens al cuvantului, dar in primul rand trebuie sa ne organizam. In momentul de fata, toti cei care au creat pagini si grupuri pe aceasta tema (pe retelele de socializare – n.r.) si mai ales cu aceasta denumire, lucram impreuna pentru a fuziona toate paginile din mediul online, tinand cont ca toate aceste pagini au impreuna peste 10.000 de like-uri se va forma o baza solida de lucru”, a mai declarat Cosmin Mirisan.

Ideea care a pus bazele acestui nou ”partid” este nevoia oamenilor de a scapa de coruptie, a mai spus Mirisan.

Ideea are la baza nevoia oamenilor de a scapa de coruptie, si cum nu e foarte usor de scapat de coruptie si de mafia politica, trebuie creata o entitate solida, care macar sa puna o presiune constanta pe acest mediu viciat, daca nu chiar sa vina cu candidati noi si transparenti din randul cetatenilor de rand sau din randul elitelor care tocmai din cauza coruptiei au ales sa nu se implice”, a mai spus Cosmin Mirisan.

Pe viitor, mai spune acesta, ”intentionam sa mentinem presiunea pe clasa politica pana ne organizam, si daca reusim sa punem pe picioare o formatiune politica noua si transparenta, sa ii indepartam in mod democratic la alegeri”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 11comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Felicitari si mult succes dle Mirisan !
  Subscriu la ideile Partidului Colectiv !

 2. Mult succes!

 3. Cei care au asistat aseara ( 06.11.2015) la spectacolul „caragialesc” oferit de gruparea „Colectiv”, cu care s-a procopsit Timisoara, ca urmare a exploatarii mediatice subversive, si, totodata, imbecile,de catre anumite organe mass-media, (specific-clientelare banditismului politruc-subversiv agentural, care a fost dez;lantuit asupra Romaniei) a accidentului, incendiar, petrecut la clubul „Colectiv”, din Bucuresti, spectacol regizat, logistizat, si finantat din bugetul sucursalelor locale ale ramurilor uscate si degenerate: „Gabriel Oprea”, respectiv: „Florian Coldea”, existente si inca potente, spre nenorocirea romanilor, in cadrul Sserviciilor de informatii: SRI, respectiv: DGPI-din cadrul MAI, s-au putut edifica, deplin, asupra manipularii grosolane cu care cei 2 foarte tineri moderatori, care s-au prezentat ca fiind actori ( dar care s-au comportat ca niste mascarici) au „moderat” mascarada (jucata „sub-ordinar”) de aderentii pseudo-miscarii „Colectiv”). Cativa membri ai Asociatiei „Victoria” a Luptatorilor in Revolutie, din Timisoara, prezenti in Piata, au avut insa grija sa informeze pe timisorenii nestiutori, aflati in Piata „Victoriei”, la ce asista, de fapt, precum si cine sunt manipulatorii, „acoperiti” cu subversivitate, care au dezlantuit aceasta campanie jalnica si desueta, de compromitere a civismului autentic. Initiativa de a constitui, in Timisoara, o sucursala a unei cacealmale partido-politruce, intitulata: „Colectiv”, ca o etapa ulterioara si posterioara a actualei mascaradei civice, intitulata tot: Colectiv”, nu face decat sa evidentieze dimensiunea acestui complot, precum si pe ce fel de actiuni se cheltuiesc fondurile publice repatizate Serviciilor de informatii respective, conduse inca de neispraviti-cinici si chiar sadici, care se erijeaza in aparatori si promovatori ai interesului national si a sigurantei nationale. Am aflat, apoi, cu satisfactie, dupa ce m-am reintors acasa, ca si la Bucuresti au existat suficienti protestatari care reprezentau civismul autentic si care s-au delimita, net, de pseudo-liderii, neispraviti si subversivi, infiltrati de agenturile pe care le-am incriminat anterior, pentru a confisca aceasta manifestare civica, in scopul de a dobindi pseudo-capital politic, pe care sa-l investeasca in „clocirea” unui alt pseudo- partid politic, de teapa celui care a fost PPDD, prin care, profitind de naivitatea unei parti a Elecoratului, care urmeaza a fi manipulat mediatic, agenturile, in cauza, sa-si poata infiltra „acoperitii” in viitorul Parlament, asa cum au procedat si cu actualul Parlament, in scopul de a-l transforma in Parlament care voteaza, majoritar, la ordin agentural.

 4. Faptul ca initiatorul desemnat de „Servicii” cu misiunea de a pune bazele viitoarei intreprinderi pseudo-politice „Colectiv”, in Timisoara, este un tinar de „nadejde” si perspectiva, din cadrul pseudo-PNL-Timis (scriu astfel, din respect pentru ce a reprezentat adevaratul PNL in istoria Romaniei), tinar descendent, probabil, tot dintr-o vita securistica, de rang inalt, cum a fost si Cristian Busoi ( propulsat in regim de urgenta, pe scurtatura agenturala, spre virful pseudo-PNL), reflecta, desigur, si preocuparea liderului PDL-Timis: Nicolae Robu de a-si asigura un sprijin politic, necesarr, din partea mai multor partide si, mai ales, din partea „Serviciilor”, pentru a 2-a sa candidatura primariala, in situatia in care, pe de o parte, referitor la candidatura actuala, suficient de multi timisoreni au ajuns, deja, la concluzia ca trebuie sa voteze:”anti-Robu”, indiferent cate mari panouri electorale, platite din bani proventi prin coruptie, ii vor face reclama electorala, iar, pe de alta parte, ieri seara, in Piata Victoriei, Lorin Fortuna a declarat public, in discursul sau anti-manipulator, referitor la manifestarile de protest civic, generate de incendiul catastrofic de la „clubul „Obiectiv”, ca este hotarit sa-l contracandideze, ca independent, pe baza de liste de sustinatori, pe Nicolae Robu, in scopul de a reda, daca va fi ales, demnitatea si onoarea municipiului Timisoara, foarte grav afectate de ultimii 2 primari: Ciuhandu si Robu. Lorin Fortuna a mai promis ca, daca va fi sustinut de timisoreni (asa cum a fost sustinut in 1989), si va fi ales Primar al Timisoarei, va organiza un referendum local, in care va consulta populatia Timisoarei daca este de acord cu constituirea unei Comisii administrative care sa investigheze modul in care ultimii 2 Primari au condus Timisoara, iar daca Comisia va constata comiterea de abuzuri care au afectat, in mod grav, bugetul local, respectiv demnitatea municipiului, si, mai ales, patrimoniul local (exemple; complicitarea cu mafia imobiliara
  tiganeasca, distrugerea deliberata a sistemului de incalzire termica, centrala, a municipiului, mentinerea Garii principale, precum si a Autogarii, intr-o stare injositoare pentru un oras care aspira la apreciere europeana, decimarea arborilor din pietile publice principale si inlocuirea acestora cu ghivece cu palmieri, distrugerea aspectului Pietii Libertatii, consacrata de revolutia din 1989, respectiv intentia de a arunca banii publici, in continuare, pe proiecte megalomanice si fantasmagorice gen: metrou de la Gara centrala la Aeroport, fintina arteziana pe Bega s.a).

 5. -continuare-
  va actiona pentru darea in judecata, de catre Primarie, in vederea recuperarii prejudiciilor publice, pe cei doi primari.

 6. domn’ profesor … stii vorba aia: Am dubla personalitate-sho dezvolt pe-a treia! E bine ca el comenteaza si el raspunde!

 7. asset tracking quote auto insurance vehicle caused

 8. http://ortoplusbl.com/pc-insurance-review.html

 9. http://theboredwolf.com/fnb-bank-car-insurance.html

 10. http://lapiluleduweekend.men/