Noutati :

Se modifica traseul autobuzului 46. Va merge pe strada Simion Barnutiu, dar doar in anumite zile!

27 februarie, 2014 - 10:59 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Reprezentantii Regiei Autonome de Transport in Comun anunta modificari la linia 46 autobuze, dar doar in anumite zile din saptamana. Mijloacele de transport in comun vor merge pe strada Simion Barnutiu, nu pe bulevardul Take Ionescu. Timisorenii obisnuiti sa circule cu autobuzul 46 trebuie sa-si ia orarul cu ei si sa se uite cu atentie la ceas, pentru a nu ajunge in alta parte.

Solicitarile au venit, de fapt, de la reprezentantii Colegiului Silvic „Casa Verde”, care au nevoie de transport pentru elevi si profesori.

„Traseul liniei 46 se va modifica de pe bulevardul Take Ionescu pe strada Simion Barnutiu, Calea Dorobantilor, Aleea Padurea Verde, Muzeul Satului, strada Avram Imbroane, Aleea CFR, strada Mihail Kogalniceanu, bulevardul Take Ionescu, Bastion. Circulatia pe acest traseu deviat se va face saptamanal, de luni pana vineri, intre orele 7:45 – 9:00 si 13:00 – 15:30”, sustin reprezentantii RATT.

Acestia spun ca doar cursele cu plecare de la Bastion la ora 7:46, 8:57, 14:29 si 15:29 vor circula pe traseul deviat in zilele lucratoare. In rest, cu exceptia celor mentionate, autobuzele 46 vor merge pe traseul deja consacrat: Bastion, bulevardul Take Ionescu, Gara de Est, UMT, Muzeul Satului si retur.

Pe traseul deviat, statiile vor fi urmatoarele: Piata Badea Cartan, Samuil Micu, Renasterii, Piata Gen. Virgil Economu, Colegiul Silvic. Statia de la fosta ILSA se va muta in dreptul sediului RATT de pe Take Ionescu. Cat despre statiile Telegrafului, Gara de Est, strandul terman UMT si cvartal UMT, in sensul spre Padurea Verde, acestea se suspenda in zilele in care traseul este deviat. Orarul autobuzului 46 ramane neschimbat, mai sustin reprezentantii RATT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...