Noutati :

Se modifica traseele pentru mai multe mijloace de transport in comun din Timisoara, timp de cateva zile. Cum vor circula

10 iulie, 2020 - 11:45 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Mai multe mijloace de transport in comun din Timisoara vor circula pe trasee diferite, timp de cateva zile. Astfel, din cauza unor lucrari ce au loc in diferite zone ale orasului, autobuzele si troleibuzele vor circula rute modificate.

CITESTE SI: O mama a murit, tatal si cei 3 copii, grav raniti dupa un accident teribil pe Autostrada Vestului. Foto 

Mijloacele de transport in comun de pe liniile 11, M11, 14, M14, 18 si Expres 4 barat vor circula (dus/întors) pe următorul traseu, în data de 11.07.2020: bulevardul Republicii – Calea Circumvalaţiunii – strada Gheorghe Lazăr – strada Gheorghe Dima – Piaţa Mărăşti.Vor fi suspendate staţiile “Jiul”, “Spitalul de Copii Louis Ţurcanu”, “ Piaţa 700”. Pe traseul deviat se vor folosi staţiile de pe strada Gheorghe Lazăr şi de pe Calea Circumvalaţiunii.

Minibuzele de pe linia 5b vor întoarce în Piaţa Regina Maria (Spitalul de Copii Louis Ţurcanu) şi vor circula pe traseul: strada Coriolan Brediceanu – strada Dr.Iosif Nemoianu – Piaţa Regina Maria – strada Dr.Iosif Nemoianu – strada Coriolan Brediceanu. Se vor folosi staţiile “Piaţa 700”, corespondente liniei 7 tramvai.

În perioada 13.07.2020 – 17.07.2020 se va închide strada Divizia 9 Cavalerie. În aceste condiţii, autobuzele de pe linia Expres 2, pe sensul Continental – Stuparilor, vor circula normal până pe strada Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, iar la intersecţia cu strada Holdelor vor întoarce la sensul giratoriu şi vor reveni pe traseul: strada Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – Calea Sever Bocu – strada Amurgului, revenind pe traseul normal până la Continental. Se va folosi staţia „Holdelor”, iar staţiile „Stuparilor”, „Gara de Est” şi „Dedeman” vor fi suspendate. Autobuzele de pe linia 40, sensul Grozăvescu – Stuparilor, vor circula normal până pe bulevardul Antenelor, Calea Mall-ului (după benzinărie) – strada Aristide Demetriade şi, în continuare, pe traseul normal. Staţiile „Mall”, „Divizia 9 Cavalerie” şi „Dedeman” vor fi suspendate. Precizăm că, în functie de dinamica lucrărilor, pot apărea şi alte modificări.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...