Noutati :

Se joaca poker la Timisoara pentru tinerii care au invins cancerul! Inscrie-te la evenimentul caritabil!

6 decembrie, 2016 - 09:48 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Un super turneu caritabil se va desfasura la Timisoara in beneficiul Asociatiei Little People Romania – Gents Beat Cancer. Toate fondurile obtinute in urma buy-in-ului si a addon-ului vor fi directionate pentru sustinerea Comunitatii Nationale a Tinerilor Romani Supravietuitori de Cancer, Temerarii®, care la sfarsitul acestui an se va reuni cu ocazia a celei de-a IX-a editii a Galei de Craciun.

Evenimentul va avea loc pe 17 decembrie, incepand cu ora 17.00, la Gentlemen’s Poker Club (Bulevardul 16 Decembrie 1989)

Inscrierile individuale la turneu se fac AICI!

Inscrierile pentru companii se fac AICI!

gentlemens-poker-2

Este pentru prima data cand Timisoara are onoarea de a-i gazdui pe cei 257 de tineri care au finalizat tratamentul oncologic in unitatile oncopediatrice din tara, pentru a sarbatori victoria asupra bolii si a trai emotia revederii altor tineri care au trecut prin aceeasi experienta, intr-un cadru special al sarbatorilor de iarna.

Turneul caritabil Gents Beat Cancer va avea un Buy-in de 150 de lei si Addon de 100 de lei. Companiile pot sa inscrie participanti la acest eveniment, in echipe formate din 5 jucatori, in schimbul unei donatii in valoare de 1.500 de lei. Castigatorii competitiei vor avea parte de premii speciale.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi AICI!

gentlemens-poker-3

Gentlemen’s Poker Club este primul club de poker din Vestul tarii, unde se organizeaza turnee zilnice pentru iubitorii de poker. De asemenea, se organizeaza si mese de cash sau de poker chinezesc pentru doritori.

Asociatia Little People Romania pune la dispozitia domeniului oncopediatric din Romania (8 sectii de oncopediatrie) si Republica Moldova (2 sectii de oncopediatrie) o serie de servicii de calitate, programe zilnice de suport psihosocial a pacientilor, evenimente complexe pentru tinerii supravietuitori de cancer, profesionalism in coordonarea voluntarilor, sprijin material al sectiilor din spital prin proiecte de renovare a camerelor de joaca, donare de aparatura medicala si achizitionarea medicamentelor greu accesibile, grija si implicare constanta din partea unei echipe dedicate. in 2006, Asociatia Little People Romania a infiintat Clubul Temerarii – comunitatea adolescentilor romani, care au invins cancerul – ce numara astazi, peste 400 de membri, fiind cel mai mare grup de sprijin reciproc in randul adolescentilor si al tinerilor adulti afectati de cancer si totodata una dintre cele mai active comunitati de acest gen din Europa.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...