Noutati :

Se intrerupe circulatia tramvaielor pe mai multe linii din Timisoara! Ce trasee sunt afectate si care sunt alternativele

24 aprilie, 2014 - 05:04 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
7

RATT intrerupe circulatia tramvaielor pe tronsonul dintre Piata Traian si Piata Balcescu, incepand din 28 aprilie, din cauza unor lucrari de reabilitare a liniilor. Tramvaiele vor circula pe rute deviate.

In perioada lucrarilor vor fi deviate liniile de tramvai 4, 5, 6 si linia de autobuz 21.

Linia 4 tramvaie va circula pe: Calea Torontalului- bvd. Cetatii- Calea Bogdanestilor -str. Coriolan Brediceanu – str. dr. Iosif Nemoianu – bvd. Regele Ferdinand – bvd. 16 Decembrie 1989 –  str. Gh. Doja – str. 1 Decembrie – Calea Stan Vidrighin – Calea Buziasului (AEM) si retur.

Linia 5 tramvaie va circula pe: Calea Bogdanestilor – str. Coriolan Brediceanu – str. Proclamatia de la Timisoara – bvd. Revolutiei 1989 – bvd. 3 August 1919 – str Dacilor – str. M. Kogalniceanu – bucla Gara de Est si retur.

Linia 6 tramvaie va circula pe: Calea Torontalului – bvd. Cetatii- Calea Bogdanestilor -str. Coriolan Brediceanu – str. Proclamatia de la Timisoara – bvd. Revolutiei 1989 – bvd. 3 August 1919 – str. Dacilor – str. M. Kogalniceanu – bucla Gara de Est si retur.

Statiile vor fi cele folosite pentru celelalte linii de tramvai pe tronsoanele mentionate anterior.

De asemenea linia 21 autobuze va circula pe traseul existent pana la strada Iepurelui si va continua pana pe strada Johan Heinrich Pestalozzi în sensul giratoriu si retur.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 7comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ma intreb: oare de ce tramvaiul 5 sau 6 nu poate sa faca circuit Gara de Est – Calea Buziasului si retur ?! De la Gara de Est – P-ta Traian – P-ta 700 – Catedrala – P-ta Maria – P-ta Balcescu – str. Cluj – Banatul – Calea Buziasului si retur, pana la Gara de Est?! De ce trebuie sa mearga toate in Calea Torontaluilui ?! Se gandeste cineva si la cei de pe str. 1 Decembrie care vor sa ajunga la Bega, Prefectura sau P-ta Traian?

    • La intrebarea retorica „se gandeste cineva si la cei de pe str. 1 Decembrie care vor sa ajunga la Bega, Prefectura sau P-ta Traian?” raspunsul este simplu: probabil NU

  2. ce prosti sunt aia care au ales traseele alea… sa ii fvt in gat de incompetenti!!!

  3. Si vitele nici nu spun cat dureaza perioada lucrarilor… dar ne-am obisnuit, ca la romani – neam de prosti, sa faca un ca cat de reabilitare le ia luni si ani de zile…

  4. Subscriu la varianta scrisa de Marinela. E perfect! In loc sa se suprapuna traseul 5 cu 6!!!

  5. Ardelene , fa o socoteala simpla : daca pe str. Lidia (Girocului) , ca sa schimbe doua tevi pe o distanta de vreo 150 m. le trebuie 9 luni ( !?!) , cat muncesc baietii pe portiunea descrisa in articol (oricum,o lucrare mult mai complexa) ? Sa-mi spui si mie rezultatul !

    • avatar, pentru largirea strazii Closca (Mehala) le-au trebuit peste 1 an… strada are vreo 200 de metri lungime. sa ma cac pe ei, probabil le trebuie o viata de om sa termine lucrarea asta.