Noutati :

Se intrec in idei! Consiliul Judetean Timis initiaza diploma mamei de nota 10 sau a seniorului centenar!

27 martie, 2016 - 10:30 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Dupa ce Primaria Timisoara a anuntat ca va institui Ziua Pensionarilor, Ziua Tinerilor, Ziua Studentului si Ziua Majoratului, iata ca si cei de la Consiliul Judetean Timis vin cu noi idei, in prag de campanie electorala.

Asadar, Consiliul Judetean Timis vrea sa acorde diplome seniorilor centenari sau mamelor de nota 10.

Potrivit regulamentului, „Mama de nota 10” trebuie sa aiba… 10 copii nascuti, cel putin. De asemenea, trebuie sa fie romanca si sa fie stabilita in Timis.

bebelusi

Nu pot primi aceste diplome cele care sunt sau au fost condamnate prin hotarare judecatoreasca definitiva, au fost urmarite penal sau sunt inculpate in procese penale in cauze care ar leza imaginea distinctiei.

La ceremonialul de primire al acestei diplome, Mamele de nota 10 vor primi o diploma din partea presedintelui CJ Timis sau a unor consilieri judeteni, precum si materiale promotionale cu insemnele judetului.

Cele premiate vor putea sa participe la toate manifestarile organiyate de Consiliul Judetean Timis, inclusiv la sedintele de plen.

In ceea ce priveste seniorii centenari, lucrurile nu sunt mult diferite.

centenar

Potrivit regulamentului, cei care vor primi diploma seniorului centenar vor trebui sa aiba implinita varsta de 100 de ani si sa fie inca in viata, trebuie sa aiba domiciliul in judetul Timis si sa aiba cetatenie romana.

Nu pot primi aceste diplome cei care sunt sau au fost condamnati prin hotarare judecatoreasca definitiva, au fost urmariti penal sau sunt inculpati in procese penale in cauze care ar leza imaginea distinctiei.

Diplomele vor fi acordate fie de presedintele Consiliului Judetean Timis, fie de catre consilierii judeteni.

Toate acestea vor fi dezbatute de consilierii judeteni in sedinta de plen din data de 30 martie a.c.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. cum? saracii premianti nu pot fi urmariti penal, dar cel care le inmaneaza premiile, poate fi urmarit?
    ca sa nu mai vorbim de mamele de nota 10…copiii de nota 10 (care invata sau muncesc intr-un sport pentru notele astea)nu trebuie premiati ci doar femeile abuzate de tot felul de idioti sau ideologii…