Noutati :

Se ingroasa randurile celor care vor plati impozite majorate la Timisoara

26 aprilie, 2018 - 12:29 PM
Autor: Carla Chiu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA Timisorenii care detin locuinte in cladiri istorice in oras sunt in continuare in vizorul politistilor.

CITESTE SI: De ce ne era frica n-am scapat. Contestatiile la licitatia pentru Centura de Sud la Timisoara, amanate in instanta 

115 procese verbale au intocmit agentii numai de la inceputul acestui an timisorenilor care nu si-au renovat fatadele. 14 procese verbale au fost intocmite chiar ieri.

Politistii au constatat ca imobilele din zona istorica sunt in continuare in diferite stadii de degradare, proprietarii raman pasivi si, mai mult, fatadele neingrijite pot reprezenta un real pericol pentru trecatori.

Amenzile pentru cei ce nu isi repara imobilele sunt cuprinse intre 4.000 si 8.000 de lei si, potrivit legii, toti proprietarii de cladiri istorice sunt obligati sa faca lucrari conservare, consolidare si intretinere – pentru care au nevoie de autorizatii speciale, acordul tuturor vecinilor din imobil si sume insemnate, motive pentru care marea majoritate a cladirilor din zona istorica a Timisoarei sunt in continuare in paragina.

La nivel local, exista o hotarare potrivit careia proprietarii care nu se ingrijesc de cladirile istorice vor fi supraimpozitati. Toate procesele verbale an au ajuns la Primaria Timisoara si urmeaza sa fie intocmite dosarele pentru plata impozitului majorat.

De altfel, din acest an, 800 de timisoreni trebuie sa plateasca impozite mai mari cu pana la 500%. Multi dintre acestia au formulat contestatii la Primaria Timisoara.

CITESTE SI: Masura de ultima ora pe Autostrada Liliecilor. Anuntul DRDP Timisoara. Video Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Toti proprietarii mai putin Primaria Timisoara. Acolo unde este coproprietara nu o intereseaza, nu se ocupa de nimic, vrea totul pe tava, de si in unele cazuri este proprietar important (in jur de 25%).

  2. Chiar crede cineva din primarie ca tiganii si pensionarii de la securitate vor olati?