Noutati :

Se infiinteaza o noua linie de transport metropolitan. Se va circula cu autobuzul RATT intre Timisoara si Dudestii Noi

29 aprilie, 2011 - 03:12 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: HOME
1

TIMISOARA. Incepand cu data de 2 mai se va infiinta linia de transport metropolitan pe ruta Timisoara – Dudestii Noi si retur. Noua linie este denumita M24, iar statia este la Centrul Bancar din Timisoara.

In toate zilele lucratoare si in zilele de sambata, pe traseul Timisoara – Dudestii Noi va circula un autobuz al Regiei Autonome de Transport Timisoara. Autobuzul opreste in statiile: Piata Consiliul Europei, FM Logistic, Dudesti Oituz si Dudesti Moara.

Biletele si abonamentele se vand la toate statiile RATT, la Centrul de abonamente din strada Intrarea Dornei, nr.2, precum si la agentii economici din comuna care au incheiat contract de vanzare cu RATT.

Pe linia de transport metropolitan M24 nu sunt valabile biletele si abonamentele pentru transportul urban de calatori. De asemenea, nu sunt valabile gratuitatile eliberate de Municipiul Timisoara pentru pensionari, elevi ci celelalte categorii prevazute in protocolul de gratuitati valabil pentru 2011.

Preturile la abonamentele si biletele vandute pentru linia M24 sunt urmatoarele: un bilet intre Timisoara si Dudestii Noi costa 4 lei, iar un abonament pe 30 de zile costa 105 de lei, iar pentru 15 zile, 60 de lei.

Traseul si orele de plecare pot fi gasite si pe pagina de internet www.ratt.ro la sectiunea Informatii trasee – Grafice de circulatie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu gasesc nici un grafik de circulatie pe site la ratt. Despre ce vorbim deci?