Noutati :

Se inchide Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara. Pana cand se suspenda cursurile

9 martie, 2020 - 12:44 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. Dupa ce si alte universitati au decis sa suspende cursurile, Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara ia aceeasi hotarare, pentru a limita raspandirea coronavirusului.

CITESTE SI: Petitie pentru inchiderea scolilor din Timisoara si din judet 

CITESTE SI: Oficial se prelungeste inchiderea scolii din Timisoara unde au fost confirmati 3 elevi cu coronavirus 

CITESTE SI: Criteriile dupa care vor putea fi organizate evenimentele sub 1.000 de persoane, la Timisoara. DSP discuta cu Jandarmeria 

Decizia de a anula pana in 31 martie toate activitatile didactice, cursuri, lucrari practice, stagii pentru toate facultatile si programele de studii, luata luni de Comitetul de Urgenta al UMFT va fi supusa aprobarii Senatului in cursul zilei de marti, 10 martie. In tot acest timp, cursurile si lucrarile practice se vor desfasura online.

De asemenea, toate evenimentele, congresele si conferintele nationale si internationale programate in aceasta perioada se amana pentru o data ulterioara, care va fi adusa la cunostinta comunitatii academice. Este vorba de Congresul MEDIS, care era programat in perioada 19 – 22 martie, si
Congresul DENTIM, programat in perioada 18 – 21 martie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. o masura simpla, corecta, si cu un impact mare. felicitari

  2. Din pacate la alte universitati din Timisoara precum UPT si UVT conducatorii acestora nu vad astfel lucrurile. Adica nu vad pericolul la care ii expun pe profesori si studenti deopotriva. Mandria lor de a trece cu steagul sus prin criza ii orbeste. Posibil ca si orientarea politica a acestora sa influenteze. Acesti conducatori sunt full profesori, au doua ore de curs in amfiteatre, pe care oricum de cele mai multe ori nu si le fac. Au uitat ca la un laborator distanta student-profesor respectiv student-student este sub 1 m, ca in majoritatea lor salile de seminar si laborator sunt mult subdimensionate pentru 20-30 de studenti.. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca in privinta masurilor suplimentare sanitar-igienice ce se impun acum nu s-a facut nimic inafara de niste banale afise de atentionare. De caminele in care studentii locuiesc, cu grupuri sanitare care deservesc zeci si sute de studenti nu are rost sa mai amintesc. Nu conteaza decat vechea lozinca „Partidul, Ceausescu, Romania” in care s-a inlocuit partea din mijloc.