Se inchide traficul pe Bulevardul Sudului din Timisoara, pentru asfaltare

TIMISOARA. Se inchide complet traficul pe Bulevardul Sudului, pe tronsonul cuprins intre strazile Oglinzilor si Rebreanu, pentru a se lucra la completarea stratului de asfalt si asternerea stratului 2 de asfalt.

CITESTE SI: Dominic Fritz, dupa ce Alin Nica a anuntat ca liberalii ii dau cei doi viceprimari la Primaria Timisoara: Nu vrem fara hartie la mana iscalita ca va fi asa si la Consiliul Judetean 

CITESTE SI: Alin Nica face pace la Timisoara: Sprijinim atat candidatul nostru la functia de viceprimar, Cosmin Tabara, cat si candidatul USR PLUS, Ruben Latcau 

Astfel, reprezentantii Primariei anunta luni, 16 noiembrie, cu un ceas inainte, ca de la ora 17.00 se introduce interdictia de circulatie, care va fi valabila pana vineri, in 20 noiembrie, la ora 8.00.

Va reamintim, Bulevardul Sudului a intrat in reabilitare la inceputul lunii iulie. Va fi extins la 4 benzi de circulatie, intre bulevardul Rebreanu si fosta strada Lidia, iar pe marginea soselei vor fi facute parcari si trotuare, dar si piste de biciclete.

Valoarea totala a investitiei in modernizarea bulevardului Sudului se ridica la peste 2 milioane de euro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...