Noutati :

Se inchide o casierie Aquatim. Unde pot merge timisorenii din zona sa-si plateasca factura?

26 noiembrie, 2014 - 03:24 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

Incepand din 1 decembrie o casierie Aquatim se va inchide. Clientii pot sa-si achite facturile la casieriile apropiate sau sa recurga la modalitatile de plata electronica.

Casieria societatii Aquatim, de pe str. Gavril Musicescu nr. 3, se va inchide, incepand cu 1 decembrie 2014. In Timisoara, Aquatim are casierii pe str. Oituz nr. 1, pe str. Treboniu Laurian nr. 7A, in aceeasi cladire cu birourile de relatii cu clientii si la sediul central de pe str. Gheorghe Lazar nr. 11/A

Pe langa casierii, clientii au la dispozitie mai multe puncte de plata a facturii, prin intermediul reţelelor bancare, oficiilor Postei Romane, magazinelor din reţeaua PayPoint, bancomatelor multifunctionale Rompay, centrelor de plati un-doi ale Mobile Distribution si prin serviciului Westaco Express, disponibil in statiile OMV. De asemenea, factura de apa poate fi platita on-line, pe site-ul societatii, dupa crearea unui cont de utilizator.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...