Noutati :

Se inchide din nou traficul rutier in centru, la Timisoara, iar tramvaiele vor circula deviat

25 octombrie, 2019 - 03:34 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Noi restrictii in trafic, in zona centrala din Timisoara. Pentru finalizarea lucrarilor ce au loc pe strada Ferdinand, reprezentantii Primariei au decis sa inchida traficul rutier timp de mai multe zile.

Astfel, sambata, in 26 octormbie, incepand cu ora 8.00, nu se va circula pe Splaiul N. Titulescu, de la bv. 16 Decembrie pana la Strada Jiul.

Din 28 octombrie, de la ora 10.00, si pana in 31 octombrie, nu se va circula pe bv. Regele Ferdinand I, de la Piata Regina Maria pana la bv. 16 Decembrie, pe ambele sensuri. Tot in acest interval va fi inchis traficul pe strada 16 Decembrie, de la bv. Regele Ferdinand I pana la Splaiul Tudor Vladimirescu, dar si pe bv. Regele Ferdinand, de la bv C.D Loga spre Piata Maria. De asemenea, soferii nu vor putea circula pe Splaiul N.Titulescu, de la strada Jiul pana la bv. 16 Decembrie.

Reprezentantii Primariei precizeaza ca pe bv. 16 Decembrie si Regele Ferdinand circulatia tramvaielor va fi afectata incepand cu data de 29 octombrie, iar garniturile vor circula pe alte trasee pana in 31 octombrie. Noile trasee urmeaza sa fie comunicate de reprezentantii STPT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. La ce folos toate aceste asfaltari daca dupa doar cateva luni se sparge iarasi urmand o carpeala care se scufunda dupa scurt timp? E plin orasul nu neaparat de gropi ci de carpeli facute superficial.
    Intre Punctele Cardinale si Marasti au spart deja… PENIBILI !!!