Se inchide circulatia timp de doua zile pe un pod in apropiere de Timisoara. Anuntul DRDP Timisoara

TIMIS. Interventie a drumarilor in acest final de saptamana la un pod in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: S-a turnat primul strat de asfalt pe o portiune din Calea Stan Vidrighin din Timisoara. Ultimele imagini de pe santier. Video 

DRDP Timisoara va face lucrari de reparatie la podul de la Uivar, iar pe perioada interventiilor circulatia masinilor va fi inchisa. Drumarii vor actiona joi si vineri.

Soferii vor fi directionati pe rute alternative.

Joi si vineri (20-21 octombrie), va fi inchisa circulatia pe podul de la Uivar, DN 59B, jud. Timis, pentru finalizarea lucrarilor de reparatii. Traficul rutier se va desfasura deviat pe DN 59B Cenei – Carpinis – DN 59A Sacalaz – Timisoara sau DN 59B Foeni – DN 59 Deta – DN 59 Timisoara. Se pot folosi si rutele DN 59B – DJ 591(Bobda – Sannmihaiu German – Sannmihaiu Roman) sau DN 59B – DJ 593A (Sanmartinu Maghiar – Sanmartinu SArbesc – Peciu Nou) in limita de tonaj legal admisa„, transmite DRDP Timisoara.

Foto: DRDP Timisoara

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...