Noutati :

Se inchide circulatia pe strada Closca! Vezi pe unde se va putea merge spre Piata de Gros si inapoi!

29 iunie, 2012 - 02:32 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Se munceste de zor la strada Closca. Pentru ca lucrarile sa fie gata in termenul stabilit, firma care realizeaza reabilitarea a decis ca, incepand de luni, 2 iulie, sa inchida circulatia, macar pana la finalul verii.

Sectorul Bulevardul Cetatii – strada Ovidiu Balea va fi extins la 4 benzi, modernizarea este efectuata pe bani europeni.

„Pentru a asigura desfasurarea lucrarilor in bune conditii, nestingherite de circulatia vehiculelor, pe perioada vacantei de vara, 02.07.2012 – 01.09.2012, cand traficul este mult redus, se inchide circulatia pe strada Closca, sector Blv. Cetatii – Str. Grigore Alexandrescu. In aceasta zona se instituie urmatoarele reguli de circulatie: pe str. Horia, sens unic de mers dinspre Blv. Cetatii spre Str. Grigore Alexandrescu; pe str. Crisan, sens unic de mers dinspre Str. Grigore Alexandrescu spre Blv. Cetatii. Traversarea strazii Closca se va putea face pe strada Paroseni”, a anuntat viceprimarul Sorin Grindeanu.

Riveranii vor avea insa accesul asigurat in zona, la fel ca si Politia, Salvarea si Pompierii. Lucrarile de modernizare a strazii Closca au inceput in 7 mai. Proiectul are o valoare totala de 14 milioane de lei, din care 10 milioane sunt finantare nerambursabila. Strada va trebui redeschisa in decurs de un an, iar de lucrari se ocupa S.C. Drumuri Municipale.

Practic, strada Closca va fi extinsa la 4 benzi, se vor amenaja racordurile la strazile laterale, bordurile vor fi aduse la acelasi nivel cu treceri de pietoni, vor fi refacute trotuarele, vor fi amenajate piste pentru biciclisti, precum si 4 statii noi pentru mijloacele de transport in comun. In plus, canalizarea subterana va fi refacuta si vor fi plantati peste 300 de arbori.

CITESTE SI: S-a deschis santierul pe Closca. Strada va fi extinsa la 4 benzi de circulatie, iar autobuzele RATT vor fi deviateInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...