Se inalta diguri din saci de nisip in calea viiturilor in Timis! Unde pandeste inca pericolul de inundatii? FOTO!

TIMIS. Mobilizare generala in localitatile de pe malul raului Barzava. Pompierii stau in continuare cu ochii pe raurile din judetul Timis si sunt pregatiti sa intervina in cazul in care apele se revarsa.

Pompierii militari, impreuna cu voluntarii din localitatile situate pe cursul raului Barzava, precum si angajati de la Apele Romane au consoliodat digurile cu saci de nisip.

Astfel, au fost pusi 1.000 de saci cu nisip in dreptul comunei Denta, alti 500 de saci au fost pregatiti pentru a fi folositi in cazul in care apele inunda localitatea.

Totodata, 1.300 de saci cu nisip sunt pregatiti pentru a fi folositi in orasul Gataia, din care au fost folositi o suta de saci pentru protejarea unei gospodarii care a fost la un pas sa fie inundata de apa care s-a infiltrat sub un dig de protectie. De asemenea, au mai fost folositi alti 100 de saci pentru consolidarea unui din din localitate.

In continuare, specialistii de la Apele Romane monitorizeaza in permanenta cotele raului Barzava.

Prefectul de Timis, Mircea Bacala, este si el la Denta unde evalueaza situatia.

CITESTE SI: Cresc apele in Timis! Unde au fost depasite cotele de aparare? Au fost pregatiti 1300 de saci cu nisip

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Petrin nicolae spune:

    Tiganie.De 26 de ani aceeași tiganie,alarma,nisip cumparat de la privat (???),saci ,motorina.Cheltuieli la fiecare alarma. Angajații de la Apele Romane Vin, Văd, PLEACĂ .Noi locuitorii comunei DENTA rămânem cu paguba și stresul.

  2. copilu spune:

    :)) las ca nu este asa mare apa