Noutati :

Se fac recrutari pentru viitorii militari. Unde a fost deschisa lista de inscrieri la Timisoara?

5 februarie, 2015 - 01:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Tinerii care doresc sa urmeze o cariera militara sunt indemnati ca inca de pe acum sa isi depuna actele necesare pentru admiterea la un liceu de specialitate in acest domeniu.

Centrul militar zonal din Timisoara face apel catre elevii claselor a VIII-a si absolventi ai ciclului gimnazial care au varste de pana la 16 ani, atat baieti, cat si fete, care doresc sa urmeze un liceu de cariera, sa se indrepte spre Centrul militar din Timisoara sa isi depuna actele necesare.

Cel mai solicitat, din cauza distantei mai mici, este Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, dar candidatii pot opta si pentru Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” din Breaza sau Colegiul Militar Liceal „Stefan cel Mare” din Cimpulung Moldovenesc.

Pe langa activitatile scolare si cele practice obligatorii, elevii colegiului sunt atrasi si in desfasurarea multor activitati extracuriculare cu caracter formativ in care pot sa-si descopere si sa-si cultive talentele, sa organizeze spectacole sau expozitii, sa creeze, sa faca excursii, expeditii si drumetii, intr-un cuvant sa se dezvolte din toate punctele de vedere.

Pe toata durata pregatirii in colegiu, elevii beneficiaza gratuit de scolarizare, cazare, echipament, hrana si asistenta medicala, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare, si multe alte facilitati.

Cei interesati sa faca o cariera din Armata sunt asteptati la Biroul de informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Timis pentru a se informa in detaliu despre ce trebuie sa contina dosarul candidatului.

Adresa este Piata Libertatii, nr 7, telefon:0256.293.757

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...