Se fac noi angajari la Centrul de Proiecte al Primariei Timisoara. 12 posturi scoase la concurs

TIMISOARA. Se mareste echipa de la Centrul de Proiecte al Primariei Timisoara. Conform site-ului acestei structuri, in acest moment sunt 25 de angajati, insa acestia au nevoie de colegi.

CITESTE SI‘Laura Boldovici, deci 13.000 de euro/10.000 lei sunt sume ridicole. Sa-mi dai si mie o sutadojdamii pana la salar’. Replici taioase in USR la Timisoara pe subiectul cheltuirii dubioase a banilor publici la Centrul de Proiecte infiintat de administratia Fritz

CITESTE SI: In plin scandal legat de impartirea cu dedicatie a banilor publici, administratia Fritz vrea sa reorganizeze Centrul de Proiecte al Primariei Timisoara. Infiinteaza inca 16 posturi si creste bugetul cu peste 1 milion de lei

12 posturi sunt scoase la concurs, dintre acestea 5 fiind pe perioada nedeterminata, iar restul cu contracte pana in vara anului viitor, fiind special create pentru programul Timisoara Capitala Europeana a Culturii.

Se cauta economist, consilier juridic, inspector de specialitate programe si proiecte, experti in finantari si administrare spatii, dar si casier.

Detalii despre joburi gasiti AICI.

Dosarele se depun la sediul Centrului de Proiecte, pe strada Vasile Alecsandri 1 pana in 10 aprilie. Proba scrisa e programata in 20 aprilie la Primaria Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ciuca de la PNL are pensie special da 18000 lei + salariul, PNL tocmai a votat prelungirea pensiilor speciale. PNL a devenit apendicele infect al PSD ului și sabotează Timișoara ( nu vrea sa facă stadion+ sala polivalentă + amenda colterm) un partid ce are grija de noi cu adevărat.

  2. Mâncați dulcețuri colorate turcești. Pensia militară nu e specială. Papițoii, Drulă, Fritz,Bulai, Pălărie, Nicușor și alți bărbați de stat le-ar trebui pamperși dacă ar ține o armă in mână. Ăștia nu au presiune să se cace, d-apăi să-i trimiți la război.Lăsați demagogia, știm că nu sunteți in stare de nimic.Lătrați degeaba, vă cunoaște lumea.

  3. Nu am inteles exact cu ce se ocupă un astfel de centru suprapopulat. PMT se plange ca nu are „acțiuni” si umblă dupa oferte …. ??? Acești noi angajați, / angajabili ce vor face??? Deocamdată- am inteles – ca nu sunt programe ptr „turnul babel” cu 5 etaje.