Se fac angajari la Spitalul Judetean Timisoara. Sunt zeci de locuri disponibile

TIMISOARA. Spitalul Judetean din Timisoara face angajari, in aceasta perioada. Se cauta asistenti medicali, infirmieri si ingrijitori, muncitori necalificati, electricieni ori instalatori.

CITESTE SI: Oamenii din satele izolate din Timis si alte trei judete, vaccinati cu o unitate mobila de imunizare a Spitalului Militar din Timisoara 

Posturile disponibile sunt:

O parte dintre posturile scoase la concurs sunt pe perioada determinata, insa dintre ele, sunt si locuri de munca cu contract nedeterminat. Pentru ocuparea posturilor, exista o serie de conditii generale care trebuie respectate, iar pentru fiecare post, in functie de specificul lui, este necesara indeplinirea mai multor conditii specifice.

Mai multe detalii despre posturile disponibile, AICI!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Locurile au fost achitate. Sunt ocupate de mult timp

    • Asa e din pacate.Pe laborator de exemplu sunt deja trei medici care au depasit demult varsta pensionarii.Cu toate astea nu sunt scoase posturile lor la concurs.Jeeez,I wonder why?

  2. Suna bine. Ati uitat sa mentionati cat mai e spaga pentru fiecare post in parte.