Se fac angajari la Spitalul Judetean Timisoara. Lista cu posturile disponibile

TIMISOARA. Spitalul Judetean din Timisoara face angajari, in aceasta perioada. Se cauta asistenti medicali, infirmieri si ingrijitori pentru mai multe sectii ale unitatii medicale.

CITESTE SI: A murit unul dintre tinerii nevaccinati ajunsi in stare grava la spital la Timisoara, dupa ce a cerut sa plece acasa pe propria raspundere

Posturile sunt disponibile atat pe perioada determinata , cat si pe perioada nedeterminata, iar cei care vor sa aplice pentru unul dintre acestea trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte.

Pentru Ambulatoriu Integrat se cauta mai multi asistenti generalisti, dar si ingrijitoare pentru curatenie, la fel ca si pentru Ambulatoriul de Specialitate pentru Sportivi.

De asemenea, pentru Cabinetele pentru Copii sunt disponibile posturi de asistenti, in timp ce pentru blocurile operatorii se cauta infirmiere, ingrijitoare si asistenti medicali. Alte cateva zeci de posturi sunt disponibile si pentru restul sectiilor din spital.

Toate detaliile despre concursurile organizate de Spitalul Judetean din Timisoara, dar si despre posturile scoase la concurs pot fi consultate AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.