Noutati :

Se fac angajari la Spitalul Judetean din Timisoara. Zeci de posturi disponibile

30 iunie, 2019 - 10:25 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
5

TIMISOARA. Se fac, din nou, angajari la Spitalul Judetean din Timisoara. Posturile au fost scoase la concurs de curand si sunt atat pentru cei cu studii superioare, car si pentruu cei cu studii medii si care nu au experienta in domeniu.

CITESTE SI: Parada mijloacelor de transport istorice, tramvaiul tras de cai si concerte la Timisoara, de Ziua Transportului Public 

Cele mai multe posturi disponibile sunt cele de ingrijitor cu studii generale, fara vechime in activitate. Sunt disponibile 46 de astfel de posturi. De asemenea, se cauta 25 de infirmiere debutante, cu studii generale si fara vechime in activitate, dar si 19 infirmiere cu o vechime de minim 6 luni si curs in domeniu.

Sunt posturi si pentru asistentii medicali generalisti, atat cu vechime in specialitate, cat si debutanti.

Se cauta si brancardieri, sefi de birou si registratori medicali, dar si asistenti sociali, muncitori necalificati si calificati sau soferi.

Cei interesati isi pot depune dosarele pana in 11 iulie.

Mai multe detalii despre posturile disponibile si despre ce conditii trebuie sa indeplineasca cei interesati gasiti AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Foarte bine portari nu numai ce mi-am luat atestatul de agent și mar interesa

    • Pentru am auzit ca angajeaza in sfarsit destui psihiatri.

  2. SI EU SUNT ABSOLVENT DE FACULTATEA DE ASISTENTA SOCIALA SI AM SI MASTER IN DOMENIUL ASISTENTA SOCIALA , CE ACTE TREBUIE SA PREGATESC PENTRU POSTUL DE ASISTENT SOCIAL ?

    • ai degeaba acele diplome daca nu esti in stare sa dai un click unde sunt detaliile pe care le cauti in anunt

  3. Spaga cat e ca sa prinzi un post?