Noutati :

Se fac angajari la Spitalul Judetean din Timisoara. Sunt o multime de posturi disponibile. Ce se cauta

20 iulie, 2019 - 10:43 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
5

TIMISOARA. Se fac, din nou, angajari la Spitalul Judetean din Timisoara. Posturile au fost scoase la concurs de curand si sunt pentru medici si farmacisti.

CITESTE SI: Inca un pas spre momentul in care ne vom bea cafeaua la un concert in Turnul de Apa din Iosefin, la Timisoara 

Se cauta un specialist la Serviciul de prevenire a infectiilor asociate asistentei medicale, 5 medici pentru ATI, un specialist pentru Sectia de Chirurgie Generala III, unul in ortopedie si traumatologie, dar este si un post de rezident in Nefrologie.

De asemenea, Spitalul Judetean are nevoie de un specialist pneumolog la cabinetul de Pneumologie din cadrul Ambulatoriului integrat, dar si de 3 farmacisti.

Inscrierile se fac pana in 27 iulie.

Toate detaliile legate de tematica si datele de examinare pot fi consultate AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. he, he, he…posturile sunt date deja…..cu dedicatie

  • Evident.Au auzit ca ministresa Pintea va schimba metodologia concursurilor pe post in sensul ca se vor filma si se vor da cu comisii din alte orase…Deci scad sansele pilelor…prin urmare…iata ..val de angajari…cat inca se mai poate „dedica” postul.
   In ianuarie au scos un post pe laborator…tot cu dedicatie..dar a fost scandal cu unul din concurenti .Prin urmare…niciunul din candidati…inclusiv primitorul dedicatiei nu au luat examenul pe post.Logic ,ar fi fost sa-l scoata din nou la concurs…dar..ce sa vezi? Nu l-au mai scos acum impreuna cu acestea.Oare de ce?Dintr-odata nu mai au nevoie de medic??Hi hi hi..

 2. Ar trebui sa angajati medici pneumologi si in UPU,pentru a nu mai fi transportati pacientii cu ambulanta la Pneumologie Padurea Verde,doar daca se constata ca trebuie internare,s-ar face economii mari de bani,si la spital si la Serv.de Ambulanta,plus ca nu ar mai fi ambulantele retinute cu transportul pacientilor,acestea putand deservii urgentele medicale in oras.Domnul Dr.Craina,ar fi bine daca ati avea in vedere aceasta optiune.Va multumesc frumos.

 3. In urgenta nu pot fi alti medici decat urgentisti. Ce se poate face eventual, este sectie de Pneumologie la SPitalul judetean; si alte sectii lipsa, bineinteles.

  • Coco,pai e cam aceeasi treaba,face sectie,angajeaza medici si mai departe totul vine dela sine,dar trebuie sa se ia masuri,eu ca pacient am asteptat ambulanta sa ma transporte cateva ore bune,si chiar nu imi convine sa ma plimbe cu ambulanta dela un spital la altul.