Noutati :

Se fac angajari la Spitalul Judetean din Timisoara, in locul in care se cauta vaccinul pentru coronavirus si ambrozie. Posturile disponibile

8 iunie, 2020 - 10:51 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
2

TIMISOARA. Se fac, din nou, angajari la Spitalul Judetean din Timisoara, de data aceasta la Centrul OnconGen. Sunt scoase la concurs mai multe posturi, iar cei interesati vor lucra in domeniul cercetarii.

CITESTE SI: Se cauta diriginte de santier pentru cel mai lung pasaj subteran ce se va amenaja in Timisoara. Se pregateste licitatia pentru proiectare si executie la Solventul 

Astfel, se cauta asistenti de cercetare cu norma intreaga si/sau partiala, care sa lucreze in proiectul Oncoimunoterapie cu celule Natural Killoer purtatoare de receptori himerici de antigen. De asemenea, pentru a lucra in cadrul aceluias proiect sunt scoase la concurs si posturi de cercetator stiintific postdoctoral, dar si de doctorand si tehnician de laborator.

Dosarele se pot depune pana in 3 iulie, la ora 13.00, la Centrul de Terapii Genetice si Celulare in Tratamentul Cancerului, OncoGen, din cadrul Spitalului Judetean Timisoara.

Concursul are doua etape, cea de selectie a dosarelor de inscriere si interviul, care va avea loc la ore diferite, pentru fiecare dintre posturile disponibile, in 6 iulie, la Centrul OncoGen.

Mai multe detalii despre posturile disponibile, AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sa va intre bine in cap. NU se va gasi vaccin. E o pierdere de bani

  2. Vaccinul impotriva Covid, cel pentru alergia la ambrozie si tratamentul impotriva cancerului (toate astea fiind promise de OncoGen) se vor finaliza cand vor angaja specialisti din Letitia.