Se fac angajari la Primaria Timisoara. Sunt o multime de posturi. Ce se cauta

TIMISOARA. Primaria Timisoara a anuntat demararea unor concursuri pentru ocuparea unor fotolii de inspectori si consilieri. In total peste 20 de posturi vacante.

CITESTE SI: Momentul in care ne vom plimba gratuit cu trotinetele electrice, la Timisoara. Cum vor putea fi folosite. Video 

Dosarele de inscriere la concurs se depun la sediul Primariei Timisoara pana in 14 sau 21 martie, urmand ca probele scrise sa se desfasoare la inceputul lunii aprilie.

Job-urile necesita studii superioare, iar in unele cazuri vechime in specialitate si de 7 ani.

Se cauta inspectori si consilieri pentru Unitatea de implementare proiecte angajate ca si Capitaa Europeana a Culturii, Serviciul Spatii Verzi, Biroul Managementul Calitatii, Biroul Administrativ, Compartimentul Relatii locale, regionale si nationale, Biroul Monitorizare si implementare proiecte edilitare, Biroul Canalizare, Alimentare cu APa, Evidenta Patrimoniului, Salubrizare, Generare si management proiecte edilitare, Transport si Siguranta Circulatiei, Serviciul de Relationare directa cu Cetatenii.

Vezi AICI lista posturilor vacante si datele de concurs!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cred ca ar fi bine daca s-ar mai angajau si muncitori la terminarea „podurilor” si la construirea parcarilor supra/sub-terane (centru + vecinatati)

  2. Mr dr Popescu Mihai Claudiu poate ii explica soției învățătoare cum petrece el timpul prin București